Drömde för någon natt sedan en väldigt konstig dröm, var tillbaka i vårat hus jag växte upp i (Strömma, 4-5mil utanför Göteborg) å som det såg ut på den tiden med garage strax jämte huset och en koja i trädet (nu är det omgjort till lektionssalar).
Hur som helst, det bodde en massa människor som var vampyrer i huset + i garaget. Jag fick sova ute i trädkojan, jag vistades bland vampyrerna, men fick hela tiden vara på min vakt så att jag inte skulle bli anfallen, gällde även min familj, minns att pappa&mamma var luriga i drömmen å kunde jaga mig för att få bita mig. Klart spännande dröm, men till slut orkade jag inte vara på min vakt utan tänkte att vad gör det om jag blir biten? Kommer inte ihåg mycket mer, än det skumma slutet innan jag vaknade i min egen säng, men innan dess hade jag tappat -alla- mina tänder!?
Undrar vad Freud skulle säga om den drömmen? 😛 Förmodligen skulle han väl påpeka något om att mina föräldrar jagade mig, men det skulle aldrig hända i verkligheten dock, hur som helst, skum dröm. Var tvungen å skriva ned i telefonen när jag vaknade så jag inte skulle glömma av allt innan jag ”vaknat på riktigt” sen..

Nu till något helt annat å ointressant; bytt mitt chassi (låda för lekmän) till datorn, förhoppningsvis ska det bli tystare å så slipper man det blåa ljuset som lyste upp rummet på kvällen, tror det blir rätt bra faktiskt, men j-vlar vilken tid det tog! Totalt meckade jag nog i 2-2½h tror jag, så tyvärr blev ju kvällsmaten lidande, vilket känns nu 🙁 Borde nog fixa något, för annars kommer jag väl vakna utsvulten i natt 🙁