Igår kväll var det så dags för att se Bring me the Horizon på Trä’går’n, biljetten hade jag fått av brorsan i julklapp. Mötte upp brorsan vid Kompassen sen försökte vi leta upp Cheers på Viktoriagatan där Svante å Erik redan satt (tillsammans med två andra för mig okända människor), först var vi inne i en klädaffär och fick en illa dålig beskrivning, gick upp mot Systembolaget vid Biopalatset och fick en något bättre men ändå dålig beskrivning, kom fram till Storgatan där vi frågade två stycken som skulle in på nån restaurang, den ene tar upp sin mobil å knappar in adressen å vips så fick vi genast bättre beskrivning, tänk att det ska krävas teknik för att hitta rätt 😛
Satte oss på Cheers å brorsan beställde in varsin Brooklyn Ale på fat, jag kontrade senare med Samuel Adam’s lager på fat, tyckte mitt val var det bättre valet, men tror brorsan kör hellre på Brooklyn dock, nåja 🙂 Satt å snackade med Svante som jag inte sett på säkert 2-3 år, senare kom Garsson (+ bror) å Tobias ”Julle” Juhlin som jag inte heller träffat på bra länge. Garsson var nog senast på Sweden Rock å Julle kommer jag inte ens ihåg när det var, trevligt var det iaf. Efter ett tag begav vi oss mot konserten o lämnade in jackorna å köpte en öl till, förbandet Architects var näst ut å spela, å för mig kunde det kvittat å se dom, de kanske inte var världens sämsta, men klart medelmåttiga som bäst i mitt tycke. Efter ett tag gick så huvudattraktionen ”Bring me the Horizon” på scen, polarna inkl. bror uppskattade helt klart dom mer än jag gjorde, även om dom inte var dåliga, så är det inte något jag själv skulle köpt biljett till iaf. Bra kväll på det stora hela dock, som dock slutade med att Julle fick ett revben mosat, men han var vid gott mod när vi lämnade lokalen på kvällen dock hehe.
Jag åkte hem med David, trixade oss ut till Sofias lägenhet där jag hämtade lite grejer (visste inte att David skulle hem på kvällen, så hade planerat för att sova över å ta tidigt tåg till jobbet på tisdagen (läs idag)), var rätt skönt att vakna upp i sin säng, men på samma gång var det tråkigt att inte vakna upp jämte sin älskling, svårt val 🙁

Var rätt slö på jobbet idag, men försökte hålla skenet uppe iaf, så förhoppningsvis lyste det inte igenom allt för mycket 😛 Fortfarande rätt slö men lättare å kurera här hemma åtminstone…