Orkade inte göra någon märkvärdig mat ikväll, så jag bröt trenden med fläskfilégryta, kålpudding och fläskfilé m smörstekta champinjoner denna veckan med, ett par gamla hamburgare jag hittade låååååångt in i frysen + 3st isiga hamburgerbröd. Kände mig verkligen som en ungkarl när jag satt å gnaskade på dessa framför tv:n ikväll. Föredrar helt klart mina andra måltidsval, men ibland är det skönt att köra något snabbt ibland 🙂

”Klippt” mig (rakat huvudet med 6mm) ikväll med, sen i somras har jag använt 12mm som längd, men efter ett rakmisstag inför Egypten i höstas, då det blev typ 6mm istället, så tyckte vi båda (ja gissa vem den andra är 😉 att 6mm faktiskt var snyggt/snyggare. Å nu kan jag inte låta det växa mkt mer än 12-15mm innan jag tycker det är för långt, tror jag ska testa 3mm när det blir vår, kanske 0mm när sommaren står för dörren med, får se 🙂

Ikväll har det varit punkmusik på temat, lyssnat på Rancid från det att jag kom hem idag, nu tog det visserligen slut å gick över till Räserbajs men va fan de är lite kult åtminstone :p, punk är rätt skönt å lyssna på. Rancid är ju en klar favorit ibland de få punkband jag lyssnar på.