Så var då längsta dagen på arbetsveckan avklarad och nu väntar bara en arbetsdag till, sen ska jag bestämt ha långledigt fram till tisdag (ja, alltså jag är ledig måndag, inte tisdag om det var oklart 🙂 Bär av till min älskade i Göteborg efter jobbet imorgon, ska bli trevligt å kul! Sen på måndag eftermiddag/kväll så ska jag, brorsan, kusinen (Erik) och Garsson (aka Andreas Larsson) samt Svante träffas för å ta oss en öl eller två, oklart om detta blir hos Sofia eller på nån pub i dagsläget, efter ölen är uppdrucken blir det Bring me the Horizon på Trädgår’n, inte lyssnat in mig helt på dom, men det blir säkert jättebra, trevligt folk som man omger sig med om inte annat! 😀

Ska på fest hos Kim med nästa helg, först var det tal om den 5:e februari, alltså nästa helg, all info går förövrigt här igenom Björn, så får inte förstahandsinformation 😛 Igår kläcker han ur sig att Kim flyttat datumet till den 26:e februari då jag å Sofia är upptagna så klart, för de andra folket inte kunde innan (läs Carolina), så då skickar jag meddelande till Kim att de blir svårt å lösa den 26e, jag anklagas för att vara besvärlig, har ni hört på maken på sånt nonsens? 😉 Får sms i morse då hon ändrat tillbaka till den 5e iaf, se, det var väl inte så svårt, de var ju nästan onödigt å ens byta ett sånt bra datum från första början 😛 haha

Annars har jag betalat mina räkningar idag, lika roligt som vanligt, skönt att de mesta är på autogiro så man slipper se skiten hehe.