För skojs skull har jag börjat kika på lite resor i sen-höst, 2v till Thailand med Fia hade inte alls suttit fel runt mitten/slutet på november. Kollat på lite hotell, verkar ligga runt 25-27000kr för båda. Ungefär dubbelt så dyrt som när vi åkte till Egypten, men är väl dubbelt så långt bort å dubbla semesterlängden med för den delen 🙂 Vore rätt nice med en Thailand-resa runt den tidpunkten hehe, helst hade man ju åkt å kommit hem några dagar innan julafton, men det blev väldigt snabbt nedröstat av chefen ;P

Tänkte bygga om min (ena) dator i vardagsrummet med, den låter ganska mycket, märks inte när man lyssnar på musik eller ser på film, men annars är den rätt så högljudd faktiskt. Tyvärr är ju bygga om sin dator inte gjort i en handvändning, hatar det egentligen, men inser att det börjar bli ohållbart med ett högljutt chassi där en 20cm stor fläkt ligger utanför lådan å väsnas stoll å som gör att chassidörren inte går att sätta för helt då det går ut sladdar till fläkten. Får bli samma chassi som vi bygger i på jobbet, spanat in ett demo-ex från en distributör som borde hamna några kronor över 600 spänn bara. Tror arbetstiden är värt det dock.