Var i Göteborg från lördags eftermiddag till måndag förmiddag. Väldigt trevligt å lyckad helg, som vanligt 😉
I lördags när jag kom, så hade Sofia varit snäll å stått i 70m kö in till bolaget i Nordstan för å köpa lite öl å cider till kvällen. Tog de lite lugnt, spelade lite fiskspel å laddade inför kvällen, skulle till en av hennes kompisar, Teo, som hade lite festligheter för sig tillsammans med resten av de inneboende i lägenheten där. Tog bussen ner till Brunnsparken, hoppade på 10:ans spårvagn som skulle ta oss ut till Hisingen, men knappt halvvägs ut, så fick vi reda på av andra resenärer, att den inte gick längre utan vände, å högtalarna på vagnen var så dåliga att hade vi suttit själva hade vi nog undrat vad fan som pågått annars. Efter en fullpackad 6:a å dåliga vägbeskrivningar så kom vi dock fram. Precis när vi kom in började de spelas ölspelet, jag är väldigt glad att jag slapp hälla i mig häxblandningen i mitten av bordet bestående av öl, jäger, rom&cola samt vin. Helt klart en trevlig kväll var det iaf.
Söndagen blev en otroligt slappdag, vilket jag inte hade något emot alls. Vaknade väl vid 9-tiden, gick upp en timme senare. Fia var snäll å gjorde frukost 🙂 Spelade lite fiskspel – förlorade på lördagen, men återvann mitt självförtroende på söndagen 🙂
Sen kollade vi lite på filmen ”I Love You, Phillip Morris” med Jim Carey. En helt ok komedi för slappa dagar. På kvällen gick vi ned till den indiska restaurangen ”Masala” å åt god mat, Fia beställde en lammgryta och jag beställde grillad kyckling med vitlök å tandoorisås, båda rätter mkt goda 🙂 Satt vi fönstret, så kunde se alla kunder som parkerade utanför, å det verkade råda total förvirring om hur man parkerar i parkeringsrutor, för enbart en människa kunde parkera riktigt, resterande 10st bilar stod åt alla håll å kanter.
Spana in den röda bilen, vissa borde kanske återgå till körskolan å lära sig parkera igen?
Hursomhelst, efter att ha ätit färdigt å gått därifrån, så märker vi halvvägs hem att Sofias ena brodd saknas, går tillbaka mot restaurangen i tron om att den kanske glömdes där. 3m innan restaurangdörren hittar jag den mitt på vägen och vi kan gå hem igen, missade Solsidan, men får väl bli nån repris i helgen eller nåt 🙂
Avslutade kvällen med å se vidare på Pirates of the Caribbean som vi började titta på för några veckor sen, hann väl ytterligare en timme innan vi kände att de va dags å inta horisontellt läge.

I övrigt så har jag snickrat vidare lite på min hemsida idag, för er som vill besöka den, så kan ni göra det här. Vissa saker på sidan kräver att man har ett konto, detta kan lösas om ni å framför allt jag tycker ni är värdiga å ha det 🙂