Jag får snart börja skriva ned saker jag kommer på som jag tänkt å skriva ned här på bloggen, för jag kommer aldrig ihåg dom när jag väl sätter mig här å ska skriva, börjar bli lite irriterande 😛

Lång dag på jobbet idag, men gått bra, fått gjort lite mer av de datorer jag ska bygga, så de är ju skönt. Jobbigt med å vara borta från jobbet å komma ifatt det sen, inte helt i fas än, men går åt rätt håll åtminstone nu 🙂
Förövrigt dags å meddela chiefen hur man vill ha sin semester i sommar, hoppas hårt på 3 sammanhängande veckor i juli, för att sedan ta ut en vecka + kompledigt i slutet på november å åka till Thailand (eller nåt annat nice ställe) med Sofia 🙂 kvar bör bli en veckas ledigt vid jultid, måste blicka framåt 🙂

Har satt upp ett litet mini-intranät hos mig själv, eller ja, det är en väldigt lokal hemsida där det är tänkt att jag ska samla viktiga guider, länkar å även kanske bildvisning av mina bilder som ska vara lätt å komma åt här hemma, tror det blir riktigt bra faktiskt. Till en början var den tänkt å bara bränna DVD:er med, men finns det ytterligare potential så är det klart det ska exploateras 😉 Förövrigt samma grej jag ska ”publicera publikt” med, men då med ett annat innehåll, vilket jag inte kommer på vad det ska bli för nåt, så klart :S

Ovan: två nördiga bilder på projektet 😛

Som sagt så hade jag tänkt ut nåt kul å lätt vitsigt att skriva här idag, men det försvann helt när jag kom hem från jobbet, antar att det betyder att jag är mest kreativ när jag jobbar, eller? 😉

Ska bli rätt spännande å se hur mkt jag får tillbaka på skatten fram igenom med, jag hoppas på att det är så mkt att det kan täcka större delen av resan till hösten (se ovan) om inte hela kanske? Lägger på nån extra procent eller två på den skatt jag betalar på lönen så jag ska få en fetare bonus i juni hehe, har fungerat fint de sista åren, å detta året bör bli rekord 🙂 Kan rekommenderas varmt 🙂

På lördag efter jobbet bär det av till Göteborg igen, ska bli trevligt 🙂 Dock hoppas jag stenhårt på att det blir vår snart, för jag är verkligen inte nån vinter-människa, jag behöver värme å sol för att fungera normalt, gärna med en öl eller drink ”on top of that” så blir de ännu bättre 😉