Då har man varit sjuk sen onsdagskväll förra veckan, men nu börjar det ordna upp sig lite tack å lov. Gick till jobbet med feber i fredags, var nog inte så smart, men gick hem lite tidigare iaf, mäktade dock inte med å jobba på lördagen, så Claes var snäll å ställde upp å jobbade för mig. Det var nog tur, annars hade jag nog varit sjuk idag med troligtvis. Varit i Hajom onsd-fredag morgon. På fredagskvällen kände jag mig inte något vidare alls, hade på mej långfillingar, långärmad tröja, mössa å vantar å låg under filt i soffan, men lyckades ändå med konsten å frysa å huttra + att jag inte kände någon smak på hela fredagen samt nästan hela lördagen. Smak gör ju så himla mycket ändå, fast man tänker inte på de förrän den är borta, men nu verkar den ha kommit tillbaka helt iaf, så nu är det bara snuva å hosta. Hur som helst, var inte så frack i fredags, så Sofia hade ”second thoughts” om å komma på lördagen (skulle åka ned med mina päron på fm), bestämde att jag skulle höra av mig på lördagsmorgonen om hur det blev, efter lite tankar fram å tillbaka, så bestämde vi oss till slut för att hon inte skulle komma. Gick å la mig igen, sov kanske 2 timmar, rätt som det är ringer det på dörren å jag trodde de va mamma å pappa som kom på besök, men jag såg ingen när jag tittade ut i ”dörrhålet”, öppnade dörren å såg ingen heller, men då visade det sig att Sofia hade varit busig å åkt med mina föräldrar iaf för å överraska mig, vilket gjorde mig otroligt glad i min ynkliga ensamhet 🙂 Blev ompysslad under helgen, tror jag behövde det för å skynda på tillfrisknandet 🙂
Är hemma idag med för å se till att jag är riktigt utvilad till jobbveckan med start i morgon, tror nog det kan vara rätt så sunt.