Jag har verkligen något emot folk som ringer på lägenhetsdörren, vare sig det är kristna losers eller något annat otyg som t.ex. försäljare, så är de jobbigt å störigt med folk som tvunget ska ta ens tid i anspråk bara för å berätta något som man ger blanka fan i.
Just nu var det en sån fjant, exakt vad han ville hann han inte säga, men han gick å kollade lägenheterna eller nåt, 2 minuter av min tid ville den stollen ha, till råga på allt så ville han komma in i lägenheten med. Han skulle komma tillbaka om jag inte hade tid sa han, troligt att jag vill att folk ringer en gång till på dörren, så sa att han inte behöver komma tillbaka, då blev han nog lite förnärmad å undrade varför inte de… 😛 Sa att han kan dra vad han ville nu, då påpekade han igen att det kommer ta 2 minuter i anspråk av min tid, å tänkte att ja ja, det får la bli väl då, men då skulle han vips in i min lägenhet för å diskutera.
Troligt att jag släpper in nåt jävla spån i lägenheten utan att veta vem det är… Han behöver inte göra sig besvär å gå upp till tredje våning nästa gång, här har han inget å hämta iaf.
Undrar om man kan försåtminera sin ringklocka mot försäljare å annat löst folk som stryker omkring i trappuppgångarna? ;P