Var inte så mycket å göra i butiken fram till eftermiddagen idag, men runt halv sex på kvällen, så började helvetet braka lös, när en kund som köpt en dator (och lämnat tillbaka den 2 dar senare för han fick sin gamla dator å fungera igen) köper samma dator igen, för att hans förra gått sönder helt nu.
Det är ju i sig lite smålustigt, men det jävliga var när han skulle betala för den på ett sånt där räntefritt kort som verkar vara populärt nu :p det visade sig att jag själv hade glömt göra en retur på de pengarna vid återlämnandet, så när han skulle betala på samma vis nu, gick de förstås inte igenom, efter 40 minuter å två samtal till företaget bakom kortet (varav den första med ytterst knapphändig info) så löste det sig till slut iaf, eller för stunden så att kunden kunde ta med sig datorn, resten får jag fixa imorgon, suck. Men positivt å sluta kl 1400 imon iaf 🙂