Åkte ner på stan lite snabbt – eller jag gick faktiskt ner, för min cykel stod på parkeringen vid jobbet, för å köpa lite alkoholhaltiga drycker inkl. bubbel till morgondagen. Måste se till å påminna mig själv så jag inte glömmer dom imorgon bara, det vore otroligt icke roligt. Otroligt många människor hade letat sig ned till Systembolaget för att göra liknande inköp jag gjorde, men gick ändå rätt fort, hade ju varit duktig å spanat in bubbel på deras hemsida dagen innan 😛
Passade även på att åka inom Kvantum å handla, även här hade folk fått för sig att handla dagen före nyårsafton, så man kände verkligen stressen ligga i luften bland alla kärringar som far runt med sina vagnar å gubbarna som följde med dom tätt efter. Till slut fick jag samlat ihop de varor jag skulle ha å betalt så jag kunde komma därifrån med livet i behåll 😛

Passade även på att ta lite foton med min nya kamera 🙂
Kortet ovan togs dock igår kväll, det var inte så här mörkt när jag gick ut i morse :p