Tänkte mig på å göra en liten best of det här året. Varit några stycken saker som satt lite extra ”krydda” på tillvaron, så det får bli en topp-tre-lista som lyder som följer:

1. Sofia 🙂 — Har ju känt henne sedan 2003 egentligen, men eftersom jag inte bott i Hajom så har det inte blivit någon närmare kontakt. Att det nu blev så här var inte något jag skulle tro om nån sa för bara några år sen 🙂 Underbar människa som bott runt husknuten hos mamma å pappa i 7 år, eller ja, mamma å pappa har bott runt deras husknut i 7 år snarare.
Hur som helst, helt fantastiskt 😀

2. Egyptenresan med ovanstående 😉 — Underbar semester i dagarna 7. Underbart väder å underbart sällskap på ett all inclusive hotell, kan inte bli bättre än så tror jag! Får se var vi lägger nästa semester, Thailand kan vara ett alternativ för å toppa denna resa 🙂

3. New York-resan med pappa — Äntligen fick jag åka till USA! Pappa var oerhört snäll å bjöd med mig dit i maj. Fantastisk stad som jag inte sett dess like nånstans bland de andra stora städer ute i världen jag besökt. Tack så mycket pappa! NY gjorde helt klart att jag fick mersmak av USA, så har definitivt planer på att åka över igen nån gång.