Sista dagen på jobbet å sen vanskas det 6 dagar ledighet för min del, inte helt tråkigt 🙂
Som ev. bekant kommer ju Perka hit ikväll, ska bli lajbans. Nästa dag lär jag skriva någonting om ”Kinect”, för er som vill veta om det är hiss eller diss på Microsofts innovativa teknik. Om det är ordentlig hiss så kanske man kan få jobbet å börja ta in Xbox360 till försäljning efter nyåret.

Passar på att, innan chiefen kommer å hämtar upp mig, (är ju så kallt ute, så drar mig från att köra ut bilen, å än mer behöva traska till jobbet) så fixar jag lite med familjens (i Hajom) mediadator hemifrån (Vbg), blir nog riktigt bra när det är klart. Gött å ha alla filmer på ett ställe å slippa jonglera med dvd-skivor när man ska titta på någon film. Får väl ta något kort eller spela in nån filmsnutt med min blivande kamera (se nedan) sen, så ni får se hur grant det är 🙂

Eftersom chiefen inte kommit än, så kan jag väl dra lite mer om julen än det snöpliga som hände mina teknikprylar.
På torsdagen kom jag från jobbet å då var det lite för-jul kalas med Barbro å Peter + deras son Kristoffer. Givetvis kom Sofia å även Ing-Britt släntrade in lite senare på kvällen, mycket trevlig kväll 🙂
Sofia sov över till julafton, underbart å vakna upp jämte henne på julaftonsmorgon 🙂 Åt frukost, å sen gick hon över för å vara lite social med sin mamma. När hon kom tillbaka några timmar senare, så hade hon med sig en stor Ikea-påse med julklappar 😀
Firade dock kvällen på varsitt håll, vi kvar i Hajom, hon åkte till Sätila å till sin mormor å släkt.
Kusinerna kom så på kvällen, Karin hade med sig Brendan från Irland. Blev ett par skräppesupar, vilket innebär att man berömmer herrskapets julgran å som belöning ges man en sup för denna arbetsinsats. Blev ett par skräppningar i samband med julklappsöppning. Sen massa god mat å ytterligare julklappsöppning, fast då i form av ”spel” där man slår med tärning, å får man lika får man ta en julklapp från någon av de andra. Totalt sett många fina julklappar 🙂

På juldagen var det först slappning på schemat å sen åkte vi till Sofias kompis Matilda i Kinna för lite festligheter. Var ensam kille ett tag, så kanske inte var så spännande när övriga 5 tjejer höll på å sminka sig, men fick gott sällskap av Fia så länge iaf 😉 Sen trillade fler gäster in å till slut blev det väldigt kul. De andra skulle dock ut till Hotellet, något som varken jag eller Sofia brann för, så strax innan de skulle gå, så åkte vi hemåt. Skönt å vakna å må bra dagen efter!

På annandagen, så åkte vi till Fias mormor i Sätila för lite ”pyssel å papp”, eller snarare jullekar som hennes kusin å man ordnat. Först tipspromenad, sen spotta-gelemusen-längst, följt av snöbollskastning (på kusin Maria :P) Väl inomhus fortsatte lekarna, nu med lite quizz å charader. Hade väl lite nybörjartur, så vann 🙂 Valde en bok som vinst 🙂
Sedan blev det god mat i form av jordärtskockssoppa. Åkte hem till familjen sen å hade de gött + hjälpte mamma lite med sin (begagnade) dator hon fått. Kvällen avrundades med att se på filmen ”Walk the Line” om Johnny Cash liv.

Verkar inte som om Claes, aka chiefen hört av sig än, men har inte mycket mer å skriva om, så får la skriva i tomme :p Kameran nedan är beställd iaf å bör komma på onsdag 🙂 Kan väl hända att jag får för mej att ta något kort med den å lägga upp här så ni får se hur märkligt granner kamera jag köpt 😉