Ringde 3 support i morse med anledning av min iPhones bortgång på självaste julaftonen. Fick prata med deras iPhone support, efter mindre än en minut från det att jag ringt hade jag min telefon igång igen, skönt när det finns bra å snabb support! Så nu fungerar min telefon igen, nu är det bara digitalkameran som ska fixas. Har tittat lite på en Canon IXUS 130, tror den kan bli ett bra alternativ, inte allt för dyr å verkar inte vara skräp heller.
Så där ser kameran ut, får med väska å 4GB SD-kort med. Ska finnas ett ”vattenhus” till den med, som möjliggör fotografering under vattnet, inte aktuellt nu kanske, men ändå ett schysst tillbehör. Får väl lägga beställning nu så jag har en innan nyårsafton 🙂

edit: Imorgon kommer Perka på besök till ett kallt Vbg, här ska gejmas in i det sista 😉 Test av Microsofts Kinect till XBOX360 lär vara på sin plats hehe.