Fick skjuts av mr Bjärv i morse till jobbet, innan dess hade jag hunnit med å skaffa tillstånd å parkera på innergården för å lasta in lite julklappar. På kontoret sa dom dock att de inte behövdes å att hon inte visste om julklapps-inlastning var ett giltigt skäl, men efter att hon rådfrågat en kollega, visade det sig att det gick fint. Hon tillade dock att de inte behövs om man bara ska lasta ut/in lite prylar, men åkte på sen p-bot sist jag gjorde det, så låg på om att jag faktiskt ville ha ett sådant tillstånd. Hur som helst, kallt var det igår när jag åkte hem därför fick jag skjuts av Bjärven hem, å då passade det fint å få skjuts tillbaka till jobbet på morgonen, eftersom total iskyla råder. Hem idag var dock oviss, hade ju räknat med att någon skulle jobba till kl 18 så man kunde åka med hem ikväll med, men hälften gick hem tidigt, å andra hälften skulle jobba över, så var nästan inne på att behöva cykla hemåt, men Katarina var snäll å erbjöd sig att jag kunde skjutsa henne till banken så hon kunde växla in pengar å sen köra hem mig, eller ja, jag körde henne till banken å således körde jag hem mig själv, men hon körde tillbaka bilen sen iaf 🙂 Väldigt tacksam över detta, stannade vid min bil å körde in på innergården, lastade in lite julklappar å parkerade sedan i garaget. Gick tillbaka, kanske 150-200m, med en bitande kyla i ansiktet, var rätt glad att jag slapp ta cykeln måste jag säga.

Imorgon blir de å ta bilen till jobbet, å sedan åka till Shark-if direkt efter jobbet för å fira lite jul där hemma, ska bli väldigt skönt å härligt!

edit: nu har jag varit redig å städat upp lite, tvättat å diskat (eller ja, satt igång diskmaskinen är väl mer korrekt), nu ska de bara fixas lite käk å sen ska det tas väldigt piano ikväll.