Så där, efter helgen som gått i Göteborg, så har jag äntligen lyckats fått lösa alla julklappar 🙂 Min största farhåga just nu, är att jag glömmer å ta med mig julklapparna till Hajom efter jobbet bara, det hade varit förbannat okul, vet inte riktigt hur jag ska göra för å komma ihåg heller, kanske sätta nåt larm i telefonen eller i kalendern?

Var som sagt i Göteborg i helgen å närmare bestämt i Sofias lgh, väldigt trevligt var det 🙂 I lördags så köpte vi lite mat å hade sen plockmat med vin därtill på kvällen, i söndags var vi en sväng på stan å köpte några julklappar. På måndagen så var Sofia på träning å jag hade lyxen att ligga kvar, dock var snickare hemma i lgh å skulle greja något, så blev inte så mkt sovit som jag kanske hade önskat. Rådde visst lite sjukdom på PEAB, men istället för att han skulle komma tillbaka med en kollega nån annan dag, så tänkte jag ju att jag kan hjälpa han, så slipper Sofia passa tid inför nästa gång de kommer. Sen var de ut på stan å handla sista julklappen/-arna till Sofia samt lite andra mindre paket. Mötte upp Sofia sen å köpte ytterligare några klappar på… ja just det, gissa den tredje 😛
Med inrådan från chiefen, så tog jag tidigare tåg idag, kl 07:42 ist för 08:42 (med ankomsttid i Vbg vid 09:24). Började resa ungefär 07:20, en timme senare hade vi inte ens lämnat Kållered (tåg då alltså), underbart med kollektivtrafik, eller hur? Först va tåget 10 minuter för senat till Göteborg pga något växelfel innan Halmstad, sen var det köbildning mellan Kungsbacka å Kållered eftersom de bara är enkelspårigt där. Antar att fler tåg hade drabbats av växelfelet.
Så jag kom till Vbg kl. 09:21, på att åka en timme tidigare, sparade jag alltså hela tre minuter, fantastiskt! Å så undrar de varför folk kör bil istället för å ta tåget, jo tjena…

Lekte lite snabbt med Fias bloggbild, här är resultatet:
Tänkte att de blir lite personligare iaf, kan arbeta mer på den om du vill, eller ändra ngt om du så önskar 🙂