Så där, då var nästan alla julklappar inköpta, har 2-3st kvar å inhandla innan jag är helt klar… helvete, kom ju på att vi ska köpa julklappar för 3x100kr som ska lottas ut sen på kvällen med kusinerna… okej, jag har 5-6st kvar å köpa då med andra ord 😛

Fick ett litet ryck igår kväll typ kl elva på kvällen å gick loss med rakapparaten, ingen färg i den här gången, så bara mitt vanliga hår med 6mm den här gången, brukade köra 12mm, men efter ett misstag inför Egypten-resan, så råkade det bli typ 5-6mm, å trivdes ganska bra med det, så får nog bli det i fortsättningen, åtminstone ett tag 🙂

I morgon efter jobbet bär det av mot Göteborg igen 🙂 Sofia har ordnat med vin å massa gott till lördagskvällen, så det ser jag verkligen framemot 🙂 Kanske kan köpa de där 3x100kronors julklapparna med när man är i Göteborg. Får se vad som hinns med, å om jag hittar något, den här gången ska de ju vara mer värde å inte bara ploj.

Förövrigt anser jag att bänkdiskmaskinen är världens bästa uppfinning, speciellt till ståtliga karlar som jag själv, som bor ensamma smiley