”Bara” sex dagar kvar å jobba, sen är de julafton, yeah! 🙂 Ska bli trevligt med lite avbrott i vardagen å kunna koppla av till 100%. Rätt mkt på jobbet nu, om än kanske inte alltid i butiken, så ska det byggas nytt å donas med, å de andra sliter dom med, med å få klart servicedatorer å dyl. innan jul.
Stackars Fredrik fick en vattenläcka i sitt nya hus, då snickarna missat vattenrör under golvet när dom bilade. Så känns väl så där troligt att han ska hinna flytta in innan julafton.

Hade planerat å städa idag, men som vanligt tappar jag orken/lusten efter jag ätit när jag kommit hem fr jobbet, så det blir nog ingenting med det idag, får se om jag är smartare å vänta med å äta lite imorgon kanske. Testar min nya diskmaskin idag iaf, ska bli intressant å se hur resultatet blir, var ju ett tag sen den va igång om man säger så…

Med min diet går det så där, kommer på mig själv allt för ofta med att tänja lite på gränserna, inte bra. Får ta tag i det till 100% efter julen, kan ju inte ”go all in” å börja köra hårt på dieten nu, å sen förstöra allt till julen ändå :p