Först å främst, nu har min Sofia lagt upp lite mer detaljerad info om våran resa till Hurghada i Egypten, ni kan läsa den här 🙂

Igår var jag hemma hos mina päron å trixade med pappas dator, eller ja, han hade beställt nya delar, så jag satte ihop allt. Blev rätt bra faktiskt, både snabbt å snyggt 🙂 Å han blev nöjd med, nu hoppas jag att hans dator h-e inte stänger av sig, då blir jag rätt lack!
Tog med mig hans gamla tillbaka, numera förpassad till bilen för tillfället dock, men får la se om jag kan göra någonting utav den ändå.
Gjorde lussekatter i måndags med, goda blev dom, har precis satt i mig två stycken med lite julmust 😀
Åt väldigt god mat i form av entrecôte, coleslaw och broccoli tillsammans med kall bearnaisesås 🙂 Räckte till lunch idag med, å de tackade man ju inte nej till.

Idag var det jobb i vanlig ordning, på lunchen gick jag ut å letade lite julklappar på stan, hittade två stycken åtminstone, nu är de bara någon/några kvar till Sofia, sen ska jag komma på nåt bra till brorsan, som jag för närvarande inte har en aning vad jag ska ge. Tror jag kommit på vad jag ska ge pappa nu iaf, hoppas jag hinner få tag på den bara.

I övrigt inte mkt nytt…