Så där då ja, då har man avslutat ett 4h arbetspass å hunnit få i sig lite mat samt powernap på 5 minuter. Hade dock gärna lika kunnat ha stängt idag, mindre än 10 betalande kunder, så var tid över till å göra annat än å stå i butiken iaf. Fick mekat lite inne på byggavdelningen iaf…

Snart på väg till Göteborg, ska åka iväg om 10 minuter å ta tåget dit, orka köra bil när man nästan halkar å slår ihjäl sig vartannat steg man tar. Säger bara att de va tur att vinterdäcken va på idag, skulle stanna innan en rondell, men gled bara, å bilen i rondellen var ju inte direkt så han kunde ha hunnit stannat heller ifall min bil inte hade lyckats få stopp, men inte för att det var halt på hans körbana, utan därför han körde som en jävla idiot. Nåja, de gick bra hur som helst, men man undrar ju lite över om folk inte fattar att det är halt ute å kör på som de vore sommarväglag… Men som sagt, snart iväg till Gbg å hälsa på Sofia i sin nya lägenhet 🙂