Idag är det på dagen sex år sedan världens bästa gitarrist blev mördad av ett jävla efterblivet Pantera-fan, Nathan Gale (som i sin tur kom för lindrigt undan när en polis sköt ihjäl honom).

Dimebag spelade gitarr i thrash metal bandet Pantera som splittrades då sångaren inte kom överens med Dimebag å hans bror Vincent (trummis). Anledningen till skjutning var enligt mongolid Nathan, att Pantera aldrig skulle ha splittrats. Nathan hade utöver detta en annan sinnesrubbning då han på fullt allvar trodde att Pantera hade snott låtarna direkt av honom. Hade gärna sett att han skulle torterats med ett bilbatteri kopplat till pungen istället eller något annat passande…

Jag kommer ihåg denna dagen, enda gången jag faktiskt blivit ledsen i ögat över nån som dött som jag inte känt själv….

+++ R.I.P Dimebag Darrel Abbott 1966-2004 +++