Nu har man äntligen börjat packa sina grejer inför resan på fredag. Tror jag har packat de mesta än så länge, nån skjorta å mp3-spelare som skall med också, plus att jag behöver åka till stugan efter jobbet imorgon å hämta upp mina flip flops. Om det finns möjlighet till internet på hotellet på Calimera Beach, så ska jag försöka uppdatera bloggen nån gång där.
I övrigt tror jag att jag börjar få lite resfeber, i natt drömde jag att mitt bagage blev stulet medan jag låg o sov (meta-sov :P), hoppas det inte var ett tecken på vad som komma skall :/
Annars tror jag allt ska vara packat å klart inför resan, ska bli grymt underbart! Ha det så kul i kylan ni andra ej lika lyckligt lottade 😉

STORT TACK till mamma å pappa som bidragit med lite mer än 2000kr till både mej å Sofia på våran resa, i inväxlad valuta med, klockrent att slippa behöva fixa med det på flygplatsen (eller innan)! Sen har pappa monterat in en bänkdiskmaskin åt mig i helgen, ska bli underbart å slippa handdiska varenda jefla dag! 😛

Fick sms om att min skiva (Hardcore superstars nya) är på väg till mig, men lär inte hinna lyssna på den innan jag åker, men då har jag nåt å se framemot helgen efter vi kommit hem igen iofs 😉

Förövrigt är det bara en månad kvar till julafton idag! 😛