…ja så kändes det nästan när jag körde till jobbet i snöstorm i morse, eller ja det var inte så farligt, men rubriken var ju gripande iaf hehe 😉 Gick bara exceptionellt långsamt, istället för 40-45 minuter, tog de lite över en timma. Men det har snöat på rätt bra nu, hoppas de inte blir några komplikationer å ta sig till Hajom efter jobbet på torsdagen bara, det hade varit förbannat j-vla tråkigt isf. Trevlig helg annars 😉

Imorgon känns det som de kan bli å jobba över igen, så att de datorer som stått å väntat i mer än en vecka kan levereras snart. Problem med leverans av arbetsminnen är anledning, beställt 100st, fan om dom inte kommer imorgon alltså. Har en del å bygga om man säger så. Halvlustigt om dom kommer på fredag, då får nog Jörgen krupp/hjärtattack ;P

Så klart löste sig inte problemen med pappas dator, så får bli å beställa nytt moderkort, suck.. Hittade dock ett som kan vara passande å inte allt för dyrt.

Köpte solkräm idag, styrka 20, så nu ska vi vara väl garderade, fattas bara myggmedel så är det komplett. Kan inte bärga mig nu, längtar som en liten gnu efter å få komma iväg från den här rent utsagt förbannade j-vla vintern! De som vill stoppa den globala uppvärmningen borde bo på norra jordklotet ett par år, så får vi se vad dom har å säga sen om å stoppa den ;):P