Sov hos Sofia i natt, cirka 15m från mamma å pappas hus 😉 Gick upp efter väckning runt kvart över sju på morgonen, gick över till föräldrarnas hus, låst.. som tur var hade jag nycklar på mig, annars kunde de blivit lätt jobbigt, men Sofia å I-B hade inte hunnit åka iofs. Nåja, tänkte att jag skulle gå å lägga mig igen för var så trött, men när jag kom upp till min säng, så tog jag mig i kragen å började fixa med pappas dator istället. Hade gjort ett lätt försök att fixa den i helgen, men kände att jag inte hade tid å sätta mig till fullo med den då, vilket resulterade i att han inte kunde starta den alls sen 😛 Men nu är den iaf ominstallerad å i princip färdig, ska bara ha in ett fåtal saker till, sen så lär han knappt märka nån skillnad, förutom att den skall fungera felfritt nu. Innan hade den en tendens att i 9 av 10 fall dö under uppstart, lätt irriterande. Är ju ledig idag, men blev nästan som på jobbet ändå, pappa behöver datorn senast i eftermiddag, vilket inte är helt olikt deadlines på jobbet.

Ska väl gå ner å göra frukost snart, sen kolla på deras tv-box å sen kanske försöka få lite pluggat igen, var ju säkert 2-3 veckor sen sist, så hög tid för det.
Tittar ut genom fönstret å ser att det har börjat snöa igen, suck… Känns otroligt bra å åka bort från kylan om ett par dagar vill jag lova!