H-e f-rbannade p-ss! Hade ju skrivit ett inlägg redan, men det kunde ju givetvis inte läggas upp! Så nu får jag författa samma sak igen, hatar göra samma sak två gånger, åtminstone tätt inpå, brukar bli att jag skär ned på detaljrikedomen s.a.s.

Nu har jag iaf fått tummen ur å fixat vinterdäck, blev 16″ med aluminiumfälgar, som faktiskt ser snyggare ut än de original 17″ som sitter på sommardäcken. Får väl kanske ta å lyda Björns råd å fixa snyggare fälgar till sommardäcken sen med. Men känns gött å ha vinterdäcken på, för de känns som om det bara blir kallare å kallare för var dag som går, så det lär väl bli snö vilken dag som helst med. Men då känns det gött att man snart har semester 🙂

Jobbat över idag med; jobbat från kl. 0815 till 2100 för å vara väldigt exakt. Var en del som behövde göras, å kändes som att jag fick, om än inte allt, så en hel del vettigt gjort iaf. Får nog ta å jobba över en dag till nästa vecka för å komma ikapp byggordrarna bara innan jag åker på semester. Hoppas jag kan slippa butiken isf, för den kan stressa upp mig ibland när jag vet att jag måste göra andra saker å få färdigt, samtidigt som den eviga dörrklockan klingar till å man måste springa ut. Ska bli sååååå skönt med semester, min första riktiga på typ 6 år faktiskt, om jag inte räknar helt fel.

Sofia ringde precis å sa att vi var bjudna på fest på lördag hos hennes kusin å man som skulle ha 60-års fest, tror jag missuppfattade lite å trodde det rörde sig om 60-tals fest dock 😛 Kommer nog bli trevligt, känner ju knappt nån, men då kan man bara lära känna desto fler! 😉

Nu ska jag fortsätta lite avkoppling här innan de är dags å gå å lägga sig igen.