Nu börjar det verkligen dra ihop sig inför Egypten-resan, ska bli helt underbart!! Nästa fredag vid den här tiden sitter vi på flyget till Hurghada 😀 Längtar som f-n!

Börjar j-vlar i mig bli kallt nu med, i dagarna två har jag känt att långfillingar varit ett måste på väg till jobbet, vare sig jag cyklar eller går. Full-på-pälsning är ett nyckelord om man behöver ge sig ut på morgonen nu. Men å andra sidan, de ska bli rätt nice med jul å så med, först underbar resa å sen komma hem till pyssel å papp inför julen. Inte helt fel ändå 🙂

Sen har min käresta fått tag på en lägenhet i andra hand i Gbg nu, så hon slipper dels bo i Hajom å slipper åka mer än 2h varje dag för å ta sig till å från träningen. Kommer flytta in strax efter vi kommit hem från Egypten, så nu när det väl inte bli lika många turer till Hajom som förut direkt hehe. Förresten har hon fått sig en blogg nu med som ni kan spana in om ni vill 🙂 I skrivandes stund är den nog väldigt tom dock.

Sitter på lunchen å lyssnar på Hardcore Superstar, börjar allt mer inse att det är nog världens bästa band, ser framemot nya skivsläppet den 26:e november, men blir å lyssna på skivan när jag kommer hem fr Hurghada/Egypten, om jag inte får den skickad dagen innan, men det är la mindre troligt.