Sådär, efter lite – eller ganska mycket när jag tänker på saken – meck så kan jag nu spela in på min dreambox med, en 250GB disk får räcka till en början, ska bli gött å kunna spola i reklamen med 😛 Att man sen kan komma åt å spela in var än man är i världen där de finns internet, gör ju inte saken sämre heller ifall man kommer på nåt ovärderligt å spela in 😉
Får väl sätta en återkommande inspelning kl 00:00 på Canal+ ;P

Kom på att jag hade en faktura å betala i morse, så innan jobbet blev de å logga in på banken å betala den. Till min fasa så såg jag att räkningen för försäkringen på bilen hade bounce:at som jag varit duktig å lagt upp i förtur å betalas den 25:e okt. Bra där, så fick betala den med. Där flaxade X antal tusen kronor iväg på mindre än 5 minuter, bra jobbat! Så nu känner jag mig t.o.m. fattigare än när jag va student, så den 25:e nov kommer komma som en skänk från ovan. Så här i efterhand var det rätt skönt att resan inte blev av förrän 26:e november istället, för det hade varit rätt trist å åkt till Egypten på fastande plånbok vill jag lova. På tal om det, får inte glömma å skriva ut biljetten sen!

Annars tycker jag det kan bli helg snart så jag kan åka till Hajom.