På fredag så kom som sagt Kristofer på besök från Borlänge/Västerås, vi satt å spelade mestadels men några family guy episoder hann det allt bli med 🙂
I lördags hämtade jag upp Sofia å vi åkte till Kvantum å hämtade ut den 15-bitars smörgåstårta (västkust så klart ;p) som jag beställt tidigare i veckan, plus att vi köpte lite chips å dip inför kvällen. Åkte till stugan å riggade upp lite grann, skulle köra musik via datorn som stod där, men den var klart svårstartad så bestämde mej för å ta med min lilla bärbara också så det skulle finnas lite musik åtminstone. Satte in smörgåstårtan i kylen och gjorde i ordning dip:en.
Åkte tillbaka till lgh sen å umgicks lite med Kristofer som var kvar innan de var dags å bege sig till stugan igen, fast denna gången på ”riktigt”. Nu funkade datorn så klart så behövde inte göra några ändringar å musiken ”skvalade” ur högtalarna 🙂
Satt å drack lite vin å öl å Kristofer smuttade på sin vodka+fanta citron drink, de andra gästerna blev lite sena men trillade in strax efter kl 7. Fick en fin whisky (Black Grouse), lite choklad å blommor. Jag är egentligen inte en blom-kille, så det kan hända att dom kommer dö i förtid, ungefär som när Tamagotchis var populära ;P
Vi satt å pratade å drack å åt å hade det riktigt trevligt, kul att så många kunde komma!
Per ringde å beställde taxi, verkade som taxi-gubbarna tror att 11st personer kan få plats i en vanlig personbil dock, men efter ett tag kom alla in till stan. Dock så hade undertecknad fått lite mkt i glaset precis innan avfärd, vilket fick konsekvensen av att inte må så bra. Så min vistelse inne på Harrys blev väldigt kort, ut igen å tack å lov har jag en väldigt förstående flickvän som tog hand om mig å följde med hem igen. Känner ju sig lite dum att hon inte fick vara ute mer å samtidigt tacksam för att hon följde med hem igen.

Runt halv sju på morgonen väcker Sofia mig å säger att dom /Kristofer & Chrille/ inte har kommit tillbaka än, hon bad mig ringa Kristofer, han svarade väldigt osammanhängande men till slut fick vi ur honom att han låg i lillstugan å sov. Av Chrille fick vi reda på att Kristofer hade gått hem från stan å hade haft lite problem med att hitta, först hade han varit vid sjukhuset å sen nere vid Breared innan han kom på rätt spår, så det tog honom 2h längre än de andra å komma hem :p Plus att han hade sprungit mellan platserna, då en polisbil hade stannat honom å undrade varför han sprang 😉

Sofia åkte hem igår å Kristofer åkte vidare till Göteborg idag, så nu är man helt ensam igen, stackars stackars mig ;P

Har även hunnit snickra på en hemsida åt pappa med, lägger upp länk när den börjar bli mer klar för den som nu vill se.