Så var man ledig igen, synd att ingen annan är det bara, ist får man sitta själv i sin ensamhet som ett annat kolli :p
Ska snart åka hemåt Vbg efter att spenderat helgen i Hajom (för ovanlighetens skull ;)), igår var det mini-kalas med familj å släkt. Karins kille Brendon från Irland var med också, bara träffat han som snabbast i midsommar förut. Egentligen borde jag väl sparat å öppnat presenterna på onsdag istället, men efter påtryckningar fick det bli igår iaf. Av Sofia fick jag en inbjudan till spa, massage å bad m.m. på Varbergs Kurort, det ska bli trevligt 🙂 Givetvis tillsammans med henne, slipper bjuda in någon annan ;P

Även passat på att klippa mig å färga håret, eller ja, Sofia gjorde både och, men byt ut ordet klippning mot rakning så stämmer det mer överens med verkligheten 🙂 Färgen på håret ändrades från svart till mer chokladbrunt; helnöjd, kan inte ha så ”långt” som det var innan det åkte bort.

Passade på å tvätta bilen igår med, Sofia tyckte jag va rätt knäpp tror jag som, några timmar innan kalaset ställde mej å tvättade bilen. Men när hon fick leka med högtryckstvätten, så tyckte hon nog de va rätt kul, väldigt inne på att jag skulle få ett par vattenpustar på mig dock, jag var dock inte riktigt lika entusiastisk till att bli dyblöt, speciellt inte då det bara var 8 grader ”varmt” ute.

<tekniskt mumbo-jumbo>
För den (this goes to you mr. Bjärv) som försökt jailbreaka sin iPhone med limera1n (eller greenpois0n) å märkt att det inte funkat alls, det verkar som om iTunes 10 krävs om man kör högre iOS än v3.1.3, så nu vet ni det. Gjorde om proceduren med det installerat å då funkade det galant med iOS v4.1 på en iPhone 4.

Idag kommer även installatören från CanalDigital som ska fixa upp parabolen, sen ska Dreamboxen maxxas! Fick reda på att det går å styra den via en iPhone eller Android-telefon med, så det ska gå å skicka signal eller så från den när man inte är hemma å spela in program, blir kalasbra ifall man glömt sätta in timern innan man går hemifrån. Har rätt sjukt höga förväntningar på denna box, så hoppas den levererar 🙂

Nu är äntligen det fulländade NAS:et till pappa klart å fungerar som en klocka. Det blev så mkt bättre än vad ett vanligt NAS någonsin kan komma att bli, fully customizeable är ett nyckelord i sammanhanget. Går ju å göra så otroligt mycket extra som gör att andra kommersiella NAS framstår som låsta produkter från Apple 😉
</tekniskt mumbo jumbo>