Det börjar bli mkt nu, på jobbet ska 5st datorer byggas, varav 2 brådskande (alla fem är egentligen brådskande eftersom kunderna vill ha sina nya datorer ASAP förstås…)
så det är lite stressigt när man måste ha butiken samtidigt (visserligen är Peter schysst å tar de mesta, men får ändå ränna ut dit mitt i byggnadationen å då är de inte säkert man kom ihåg vad man gjorde sist, eller tänkte göra här näst), men det går väl över eftersom…

Igår var det bara en månad kvar till Egyptenresan, längtar otroligt mkt till å åka dit, speciellt med tanke på resesällskapet 😀 😉 Snart blir de väl till å få lite resfeber, fast de dröjer nog 3-4 veckor iaf iofs.

På söndag blir de förkalas med familj i min egen ära, ska bli trevligt, men ser nog ändå mer framemot kalaset på lördagen veckan därpå faktiskt, då blir det fullt hus i stugan! Många goda vänner man inte sett på ett tag kommer ut ur sina lyor för å förgylla min vardag 😉

Annars ska jag hämta ut parabol å Dreambox imorgon. Dreamboxen verkar väldigt lovande, skall gå å streama tv till pc:n bland annat, så ser framemot den, speciellt i vid jul, då brukar det vara lite bättre utbud, eller så tyckte man iaf det när man var liten. Kom ihåg speciellt när vi hade FilmNet (på den gamla goda tiden innan de bytte namn till Canal+) att det gick riktigt bra saker på tv vid jul, men det var ju iofs på början av 90-talet, så de kan ha hänt en del i utbudet å kvaliteten av utbudet sen dess 😉

Har beställt Iron Maiden biljett nu med, 1:a juli nästa år tror jag evenemanget går av stapeln, så ska föra över lite pengar till Chrille så han blir nöjd.