Nu har jag varit å tagit spruta nummer två av tre mot hepatit A & B, sista sprutan ska tas i mars/april för att få ett drygt 20 års skydd mot viruset. Nu ska jag bara ringa snorkiga vårdcentralen på Västa Vall för å få dom å skicka ett recept till apoteket så jag kan hämta ut ducoral nån gång. Gör dom inte de tänker jag inte vara listad hos dom längre, jobbar man inom vård så borde man ju kunna vårda sina kundrelationer, men det verkar inte vara deras filosofi iaf, isf går jag över till Skene Lasarett istället, där vet dom hur man tar hand om sina kunder iaf.

Klockan är nu 16:06, på fabriken jämte mina föräldrars hus stänger man klockan 16, å bara tre minuter efter stängning har mer än hälften av bilarna försvunnit från parkeringen. Önskar jag också kunde kommit iväg tre minuter efter stängning 😛

Idag å i helgen har det pluggats, känner faktiskt att jag kommit en bra bit framåt å att jag nu faktiskt börjar skymta slutet på denna tunneln. Visst ska det lämnas in för rättning å kommentarer, samt att det ska fixas med sista stycket å sammanfatta källor + intervjuer, men jag känner ändå att jag kommit en bra bit nu, de har bara tagit över 1½ år ;P

Äntligen fått löst pappas router-problem (som han själv inte är medveten om :P) men nu ska han kunna komma åt sina filer var än han är i världen, så länge han har en bredbandsanslutning bara. Lite finjusteringar återstår bara nu.

Försäkringskassan är ju rätt cp med, dom som drar in sjukpenning å anser att folk ska göra ditt å datt genom att bara läsa ett papper, i eftermiddags skulle Sofia haft ett möte med dom, men dom kommer inte ens till mötet, än mindre hör dom av sig om varför dom inte kan komma. Just snyggt, inte konstigt att folk är förbannade på dom; egentligen borde hela Försäkringskassan göras om, ut med all personal å anställd nya människor som vet hur andra människor fungerar istället för att vara bokmalar å bara läsa papper istället. Hoppas jag aldrig behöver ha med dom å göra, någonsin!