Har bestämt åkt på en förkylning, började med förkylningssymptom i torsdagseftermiddag, blev lite snuvig i fredags å idag har jag även hosta på toppen av det samt ont i huvudet. Både bra å tråkigt att vara sjuk på sina lediga dagar, hade ju helst villat ta de lugnt utan å varit förkyld i helgen bara, men men… får väl försöka ta de lugnt nästa helg, men då var de aktuellt med ev. öldrickning hos Johan i Vbg, men jag får väl dricka vin med tanke på LCHF-dieten 😛

Tillbaka till pluggandet nu, det går sakta men säkert framåt känner jag iaf, så de är skönt. Måste vara klar innan 2012 så jag slipper nya hitte-på regeln som Björklund kommit fram till, men som säkert är bra egentligen, men den gynnar inte oss lata ex-studenter 😛

Bara två månader kvar till julafton nu, å drygt en månad kvar till Egypten, woooho! 😀