På eftermiddagen kommer det in en ung tjej som Jörgen går ut å hjälper, hon ska hämta ut en dator, men hon har inte något inlämningskvitto (varje kund får en sån så vi vet vilken dator dom lämnat in på service), efternamn på kunden som lämnat in datorn, telefonnummer, eller ens sitt egna leg, men hon har ett äss i rockärmen, hon vet att kunden heter Rolf och att det är en bärbar dator, men där tar det också slut med informationen. Vi kan ju inte lämna en dator till vem som helst, så Jörgen frågar henne om var datorns ägare bor, svaret blir: ”nånstans i stan”, tack för upplysningen, då vet vi ;P Samtidigt sitter jag å Björn å flinar stort å drar vitsar på hennes bekostnad i serviceverkstaden (skild från butiken), det var rätt kul faktiskt å se henne försöka komma med ny ”information”, det ena luddigare än det andra om vem datorn tillhörde. Till slut så kom vi på att det måste vara en viss dator då hon va praktikant på en frisörsalong, men det satt långt inne vill jag lova 🙂

Idag hade vädret mage å snöa, blev helt paff när jag öppnade butiken å såg snö falla från skyn, tänkte att den här hösten börjar ju jävligt bra, det snöade säkert en timma innan det äntligen slutade, men som tur var det för varmt för snön å lägga sig på marken, tack å lov. Hoppas det inte kommer nån mer snö, har ju inte direkt satt på några vinterdäck än om man säger så, å vägarna till Shark-if är inte direkt fantastiska stundoms direkt.

Ikväll blir de till å packa inför morgondagens trip till Shark-if å sen ska nya Fallout hinnas med innan det är dags å inta horisontellt läge.