Missade min tid hos bilprovningen igår, vilket jag inte kom på förrän jag kom hem efter kl 16. Men det var nog lika bra det, för tror inte betalningen hade gått fram till dom då, så tiden var säkert inte bokad, snabbt bokade jag ny tid, å fick tid kl 1420 idag, åkte dit med bilen, rätt så hoppfull om att den skulle gå igenom, men man vet ju inte i vilket skick den egentligen är i när man köper den begagnad… När jag kom dit så stod de på skärmen att man skulle ta fram varningstriangeln, letade under stolarna å i bagagen, men kunde inte hitta den bara, tänkte att jag får väl ljuga ihop nån fin historia, men killen på bilprovningen hittade den direkt i bagagen, så slapp ljuga 😛
Han undrade vad jag tyckte om min bil å jag sa att jag var väldigt nöjd å att jag hade bytt från en KIA Clarus, han påpekade att det var ett ganska stort hopp, å jag kan inte annat än hålla med, otroligt nöjd med den här bilen 🙂 Han gick lite under å kollade på bilen, ”kanon” blev utlåtandet, likaså när han gjorde bromstestet, fan va skönt med en bil som går igenom besiktningen å dom bara har positiva saker å säga om bilen, det har jag aldrig hört förut!
Internetbetalningen hade gått igenom med, så det var bara å tacka å buga å åka tillbaka till jobbet 😀

Ska ju köra den under vintern med, å hade av någon anledning fått för mig att det är den första november som vinterdäcken skall på, så tyckte de va lite dags å ringa å höra mig för. Emte Däck skulle ha 7700kr inkl. moms har jag för mig för 16″ däck med aluminium fälgar, lite i dyraste laget, så får nog titta runt lite till innan jag nappar på det erbjudandet. Men skönt å få en månads uppskov iaf hehe 🙂

Annars inte mkt nytt under solen, får parabol installerad den 1:a november, så blir en lagom tidig födelsedagspresent till mig själv 🙂