Mejlade tillbaka till CDON å undrade om jag kunde få Hardcore Superstars nya skiva, ”Split your lip” som plåster på såren istället för 100kr rabatt, får se vad dom säger om det förslaget, men vore rätt klockrent. Isf kan jag tänka mej å fortsätta handla där iaf, om dom inser betydelsen av sitt egna klavertramp å löser detta.

Annars inte mkt nytt under solen, betalat räkningar å tvättat (wohoo! \o/ :p) samt gjort väldigt basic kvällsmat i form av ett stekt ägg å tre skivor haloumi, nam nam, gott gott. 😛
Igår lyckades jag med konststycket att bränna alla amerikanska pannkakor jag gjort två gånger i rad, var lagom gott. Idag lyckades jag nästan bränna haloumin, bra gjort där. Får nog börja se efter lite vad jag gör vid spisen bestämt.

Sitter i soffan (inte just nu dock) å spelar Uncharted: Drake’s fortune, tänkte bli klar med det så man kan påbörja något nytt, man får inte bli för girig när man har ett par spel å välja mellan hehe.

Min födelsedag snart med, eller ja, det är ju 3 veckor kvar så sätt, men känns ändå rätt snart. Kunde tänka mig å vara något år yngre bara, men eftersom jag fortfarande får visa leg på systemet så antar jag att jag kan titulera mig själv som ungdomlig iaf 😉