Kom inte iväg lika tidigt som jag hade hoppats på igår; det var visst VM-final i hästhoppning som började kl 1200 å pågick till 1350, men efter att det stod klart att belgaren <nånting nåt-annat> vunnit kl 1345 så kunde vi börja dra ihop oss redan då 😉
Resan hem gick bra, men oj vad norrmännen är dåliga på skylta inne i centrum, var ju en halvlögn å hitta tillbaka till E6:an (att komma in var inte helt lätt heller pga omdirigering av trafiken). Stannade vid Valhall i Knäm(?) på vägen hem, men åt inte där utan köpte mat på Statoil precis bredvid då Valhall är ett rätt så sunkigt ställe. Strax innan Tanumshede körde vi av huvudvägen å stannade vid en sjö för å sträcka på benen lite, fin utsikt 🙂
Resan flöt på bra, enda som störde var att en bil körde ut mitt framför oss i en korsning, å drar inte på heller för att komma upp i samma fart, utan BROMSAR! Ja de verkar då finnas lite idioter här å var i trafiken.

Väl hemma på kvällen, så gjorde vi (läs Sofia) scones som vi åt med lite ost, marmelad, köttbullar å färskost. När man umgåtts 4 nätter å tre dagar så känns det bara så otroligt tomt när man lämnar varandra igen, ska ju jobba på lördag, men hoppas jag kan få ner Sofia på fredagen ändå, så abstinensen minskar lite åtminstone.. 🙂

Nu är man iaf hemma å har hunnit handla lite grann, täcker visserligen inte hela veckans matförbrukning, men en del åtminstone. Glömde ju ge brorsan lite grejer som mamma köpt till honom, så nu förefaller det komma i min ägo istället 😉
Kanske att vi tillbringar helgen i stugan med, å om det blir lite fint väder på lördagen, kanske man kan dra ut grillen en sista gång innan det definitivt är dags å ställa undan den.

Historien med CDON
Börjar bli rätt så jävla trött på CDON.com med, beställde i somras Beatles-boxen, men brorsan hade redan köpt den i Norge å fick inte alls den på öppetköp som man annars kan tycka vore praxis vid obruten förpackning, utan kunde bara få presentkort (kanske något vi borde börja med också faktiskt…), så jag tog kontakt med CDON.com å undrade hur jag skulle göra för å skicka tillbaka boxen. Svaret blev att jag först kunde hämta ut den å sen skicka tillbaka den för att få pengarna krediterade sen, jag föreslog att paketet kunde gå tillbaka till dom direkt så jag slapp ligga ute med 2000kr + porto, detta skulle givetvis gå bra. Fick en påminnelse i slutet på september om att jag inte betalat, trots att dom sagt att de va ok å göra så. Skickade då ett inlägg till dom (CDON vägrar ju ha telefonsupport) å dom sa att dom fixat det å makulerat fakturan; döm om min förvåning när jag ser ett inkassokrav från samma jävla företag om samma jävla Beatles-box när jag kommer hem från jobbet idag! Skrev tillbaka till dom att så kan det väl för i h-e inte gå till å bad dom makulera fakturan på riktigt den här gången! Väntar nu svar från dom, så får väl se vad dom säger, men betala tänker jag ju rakt inte göra hur som helst, så kan inte rekommendera CDON till någon, dom lovar runt men håller tunt som det så fint heter, kunde lika gärna döpt om sig till Bluff&Båg AB istället.

Slutligen, för alla Beavis & Butthead fans, kolla in http://www.youtube.com/watch?v=2yW_sIKBfIk 😀 (Tack Bjärv alias Björn för länken)