På lördagkväll gick jag å Sofia till Wärdshuset å skulle äta lite god mat. Inte så många där när vi kom (förutom Malin som skulle iväg å bowla strax därefter). Vi sätter oss ned å väntar på att få beställa, ett annat par sätter sig vid bordet jämte oss någon kvart efter vi kommit dit. Givetvis får dom beställa före oss trots att vi var där tidigare, antar att kösystemet inte är uppfunnit på Wärdshuset… :p Dom beställer som sagt var sin mat, vi beställer in öl (Staropramen på fat, gott!) å vin samt en förrätt + huvudrätt. Dom får in sin mat, strax därefter får vi in vår förrätt. På loppet av 20-30 minuter har våra bordsgrannar hunnit beställa sin mat och äta upp den. Lagom till vi får in vår mat har dom redan hunnit betala och gått därifrån, ingen big deal, tyckte mest det var lite lustigt å knepigt att deras maträtt verkade gå så mkt fortare å fixa i ordning :p
När vi sitter å äter våran goda oxfilé provencale m. rödvinssås, så kommer ett par till å sätter sig vid ett annat bord. Dom märks inte av speciellt mycket, jag å Sofia sitter å pratar om lite allt möjligt å har det väldigt trevligt. Då frågar den ena (tjej, kanske 18-20 år) kyparen om det går att få ketchup till, både jag å Fia reagerade på detta å undrar vad det var frågan om, man frågar inte om ketchup på en restaurang såvida man inte är på barnkalas eller äter hamburgare. Sofia låtsas gå iväg på toaletten för att se vad dom egentligen beställt, visade sig att båda åt någon form av plankstek! Vem f-n äter plankstek med ketchup?? Lite kul var det allt 🙂 Nåväl, i övrigt var maten mycket god å drickan likaså.

Söndagen blev en sån där slappardag, i vanlig ordning åt vi american pancakes till frukost 🙂 Efter frukosten begav vi oss ut på en mindre promenad till Kurorten då Sofia kommit på den geniala idéen att ev. ge mig ett presentkort dit inkl. kroppsmasssage å bad (även inkl. henne själv, slipper gå dit själv 😉 Kollade läget lite och satte oss i fåtöljerna dom har där inne, så otroligt sköna, bara det kändes som en halv spa-upplevelse! Fortsatte till Subbefyr, men blåste rätt bra, så vi återvände hemåt, med ett par pallade äpplen 🙂
Annars bara en skön söndag som gick, åkte till stationen med Fia i morse, så nu känns det tomt igen!

Idag kommer pappa förbi en sväng, för han har visst fått sin nya iPhone 4, så ska hjälpa honom å sätta ihop de hela med diverse nödvändiga program å så. Min faster hade en iPhone 4 med, vet faktiskt inte om jag tycker den är så mkt snyggare än den 3GS jag redan har, men den har säkert lite roligare saker innanför skalet. Kanske blir ut å äta sen med, trevligt 🙂 Tanken var eg. att jag skulle åkt hem å fixat det hos mamma å pappa, men det är ju inte fel å få lite besök heller, kanske åker hem iaf imorgon dock 🙂