Ja du läste rätt, Fitt-olle, smaka först på ordet å betänk det noga, så ska jag berätta varför du just läst fitt-olle för dig själv. Vissa människor är för omogna för att ha en egen bostad å ännu mindre mogna för att kunna hyra ut dem till någon annan. Nu var det inte mig som lgh skulle hyras ut till, men jag blev rätt sned ändå; man hör väl inte av sig till någon som vill hyra lgh dagen innan å bestämmer träff å tidpunkt för visning dagen efter (läs idag) för att senare när hon som skall kolla på lgh ringer å hör av sig å säger att hon kommer lite tidigare, att man har andra planer än å visa lgh man ska hyra ut?! Så ja mr. Adam, du är en jävla fitt-olle.

Pappa kom som sagt förbi idag med sin nyinköpta iPhone 4, å när man har en jailbreakad telefon så inser man snart att en icke-jailbreakad telefon är otroligt låst, jag kunde inte ens avsluta en process utan allt ligger å tuggar på i bakgrunden å drar batteri. Ja si det var bättre förr när man kunde jailbreaka sin telefon. Men tror pappa blir nöjd med sin telefon ändå, jag ser inte behovet av att skaffa en iPhone 4 som det är just nu dock, även om kameran var en förbättring mot den jag har så känns det inte riktigt värt det. Kan gott ha min länge till!

Detta var förövrigt mitt hundrade inlägg 🙂 Har ju varit några månader sen den startade för drygt ett år sedan som det var lite inläggs-torka, men nu ska jag försöka skriva åtminstone en-två ggr i veckan iaf, helst mer 🙂