Eller ja, inget direkt nytt åtminstone. Väntar på att det ska bli helg, har väl gått relativt snabbt ändå de tre dagar som passerat sen den förra, så det finns förhoppningar om att det kan bli helg även denna vecka 😛
På lördag blir det kräftor hos Sofia å I-B, eller för barnet, dvs jag själv, blir det räkor istället, då barnet inte tycker om kräftor, tur man inte är bortskämd 😉 fredagen ska även den spenderas i Hajom 🙂

Bokade tid för vaccination mot Hepatit A+B på vårdcentralen i Vbg, men tyckte hon va lite mysko å inte så tillmötesgående å de skulle ta ganska lång tid innan vaccinationen kunde göras, så efter att ha hört med Sofia så ringde jag till Skenes vårdcentral, där hade man minsann personal som månade om sina kunder/patienter å hade tid redan nästa dag, men bokade in måndagen istället. Men hon var mkt mer förklarande å kändes faktiskt mer seriös.

Äntligen fått mitt PS3Key å fungera med, eller åtminstone spel på interna hårddisken på Ps3:an, spel på usb hårddisk verkar det si å så med fortfarande. Men Heavy Rain har testats åtminstone, tror det kan bli en riktig behaglig historia å sätta sig in i faktiskt.

På jobbet rullar spelet Plants vs. Zombies varmt på rasterna, riktigt beroendeframkallande är det å bör testas av alla, även de som egentligen inte spelar spel, för det är riktigt lajbans! Nackdelen är att man lätt blir sittandes, Fredrik på jobbet blev sittandes mellan kl 22 å 01 på natten hehe.

Upp ”tidigt” imorgon å jobba (var dock tidigare i måndags, pust å pe för å komma till jobbet kl 0645, kände mig som en industriarbetare :p), bara hoppas på att dagen å morgondagen går snabbt, innan det blir fredagkväll, då kan det börja kännas som de går långsamt igen 😀