Firmafest i lördags, började med mini-förfest hos Björn för att sedan åka till bowlinghallen där vi spelade, just det, bowling(!) ((man kanske inte säger spela bowling, utan bara bowla? Nåja, blir väl den här gången)). Eftersom Fredrik, jag å Sofia inte kände oss superbra på bowling just, så bildade vi ett eget team där vi spelade på en bana. Det gick ganska bra, men Fredriks fru Pernilla var bättre så det blev bara en andra placering för min del. Sofia kom på tredje plats, vilket inte alls var fy skam, hon ökade från förra gången vi spelade 🙂 Det bjöds i och med bowlingen på öl å cider samt lite snacks, vilket var trevligt. Det blev ett par öl- och ciderkannor till slut.
När vi bowlat klart körde Malin skytteltrafik med skåpbilen till Solviken. Jag å Sofia med Peter å Lilian i släptåg blev upphämtade sist, så när vi kom hade det redan beställts dricka åt de som var där. Efter ett tag beställdes så maten å vi fick in varsin Minttu shot till förrätten. Hade missat beställa förrätt, men Claes fixade så att det kom vitlöksbröd till oss som inte beställt en kombo av för- å huvudrätt. För min del blev det i vanlig ordning plankstek med oxfilé och Sofia tog en med fisk på istället. Gott var det minsann! Drack lite å hade trevligt, tog lite kort, gick ut å rastade lungorna lite. När vi kom tillbaka märkte vi att klåfingriga Peter å Lilian lagt rabarber på en viss sak och flinade för att någon sekund senare basunera ut varför. Du får ursäkta mig Peter (å Lilian), men HUR I HELVETE tänkte du när du var tvungen å berätta det för var å en!!?? Jävla fjortisfasoner å omoget. Jag trodde att min stund var kommen där ett tag, men tack å lov har jag en allt för förstående flickvän, du är bäst! 🙂 Lär få höra det här i ett bra tag framöver, men har i slutändan mig själv å skylla med iofs.
Blev ”utkastade” ifrån Solviken vid stängningsdags, vilket innebar runt 23-tiden, men kändes ändå rätt skönt å komma hem i ”tid”, var inte alls dålig dagen efter.

På söndag blev det dock en slappardag, gjorde lite god mat i form av fiskpinnar med lax å corn flakes å en god kall sås till. Försökte få Fia att inse att Star Wars är bra, började med att titta på episod IV, men efter en kvart så hade hon fått nog 😛 Skulle kanske börjat med första filmen i serien istället, men det är nog svårt å övertyga henne nu, kanske var det för att det såg lite B:igt ut vid första anblick när filmen är gjord 1977, så det fick bli att kolla vidare på Robin Hood istället. Måste säga att jag är lite imponerad av Robin Hood, den känns lite mer vuxen och mer ”riktig” än tidigare Robin Hood-filmer har gjort. Kvällen avslutades efter en kort promenad med lite vin och kyckling-enchilladas 🙂

Stod upp kl 0620 å var på jobbet vid 0645 efter att ha släppt av Sofia på stationen i morse, hon skulle till Billdal å rida på morgonen nämligen. Om det gick bra så ska hon eventuellt ta tisdagskursen istället, å då blir det inte så tidiga måndagar framöver. Men eftersom hon varit så aktiv tidigare med hästar, så finns de ju inte så mkt tid kvar till annat sen, så hoppas det finns tid kvar för mig om hon kommer tillbaka på samma nivå. Men sen är det ju givetvis jättekul att det går bra för henne å hon gör å kan det hon verkligen gillar 🙂

Idag har jag fått PS3Key med posten, tog ett litet tag å få det levererat, men nu är det äntligen här. Var lite problem med å få det å funka mot min PS3a, men efter lite uppdatering till v3.41 så fick jag det nog å funka tror jag. Ska testa med ett spel inom kort 🙂