Idag var jag å bäste chefen, Claes på mässa i Göteborg, på Liseberg närmare bestämt. Var ju inte alls samma sak som Captech, men ändå kul å prata med lite nya å gamla tillverkare/företag. Var ett par produkter som kändes som om dom kunde passa vårat sortiment. Men det var verkligen en väldigt liten mässa, kanske ett tiotal företag bara, men trevligt ändå. Lite ombyte av arbetsuppgifter i form av att gå på mässa är ju inte helt fel 🙂 senare åkte vi till Captech å hämtade upp en projektor å sen åkte vi till en husvagnsaffär där Claes hämtade upp en markis han beställt. Tog lite tid å surra fast den på takräcket, men de gick fint till slut 🙂 Sen åkte vi tillbaka till Vbg, tänkte spela Jörgen ett spratt (han får hjärtklappning när han blir stressad eller när de händer nåt oförutsett), så sms:ade till honom kl kvart i tre att vi blir minst en timme sena (hade sagt att vi skulle vara hemma innan kl 16, så jag kunde vara i butiken), men den fan tittade ju inte på sin mobil förrän jag skickat meddelande nummer två som sa att vi visst var på väg trots allt å att vi då var vid Väröbacka. Så det skämtet gick inget vidare.

På lördag verkar de som om Bjärven har förfest iaf, så det ska bli trevligt, måste bara hinna med å köpa en öl eller två imorgon på lunchen.

Håller på å bygga ett NAS åt min käre far med, det han har nu låter som ett tröskverk å är benäget i garderoben på mitt rum när jag är hemma, så det är lite av en egoistisk tanke med bakom det hela, men ska slå på stort med 1TB utrymme iaf, tror det blir rätt nice.
Om den nu bara blir färdig nån gång….

Imorgon blir de nog å åka till stugan å hälsa på, brorsan kommer visst hem så får passa på 🙂