H-e vad det blåser ute! Rätt glad att man slipper vara hemlös dagar som denna.

På lördag blir det firmafest, bowling å god mat å vin/öl/sprit ligger på schemat. Eventuellt förförfest med, får se vad Bjärv säger, hade varit kul å dra med Fredrik å Pernilla utöver han själv å Sofia å mig. Men får la se hur vi gör, om inte annat får vi väl dricka en extra öl eller så medan vi bowlar. Får inte glömma kameran, kan bli fina bilder 🙂

Får min PS3Key (psjailbreak klon) på måndag förhoppningsvis, väntat på den i över 3 veckor nu, men nu ska det nog snart va dags iaf. Ska bli intressant å se hur väl de fungerar.

Imorgon åker vi på mini-mässa om Claes inte går å blir sjuk å måste stanna hemma. Skulle väl inte förvåna mig iofs, att den enda mässan man kan gå på, blir inställd pga sjukdom då bara jag å Claes skulle åka upp. Men å andra sidan vill jag ju inte bli smittad heller å ligga sjuk i helgen.

Skulle bokat tid för vaccinering idag med, men tanten som var ansvarig för den biten var så klart ledig, men hon skulle återkomma i veckan iaf sa hon. Kan nog vara värt å ta det, räcker 20 år sa hon som ringde, å hepatit a smittar via mat å vatten, medan b-varianten ”endast” smittar via blod, så får man skiten lär man få a-varianten. Vaccination 3 ggr, två gånger innan resan, å en gång 6-12 månader efter man kommit hem, men det kan det nog vara värt.

Förövrigt undrar jag what the big fuzz is all about när det gäller nyfödda ungar? Alla säger att dom är så himla vackra å söta å blah blah, i slutändan ser varenda nyfödd likadan ut i princip å alla är princip lika fula. DET TAR ETT PAR ÅR INNAN DOM FÅR ETT UNIKT UTSEENDE FFS! 😛