Sådär, då hade man fått röstat också. Tänkte först poströsta men verkade drygt så traskade till en vallokal å la min eminenta röst där istället. Löjliga röstbås dom har förövrigt, eller är det bara jag som står för vad jag röstar på? Märkligt…

Gått bra tillslut på jobbet idag, fick ordning på våran nya medialösning vi ska återlansera i höst, tog mig bara 1½ dag å fixa! Men nu ska den vara up & running iaf. Nån hade dock snott min packtejp, så kunde inte få färdigt en annan dator idag, så den kunden får vackert vänta till imorgon 😛
David (brorsans kompis) kom förbi med sin dator som hade havererat med, stod å snacka lite med honom, ev. ses på fredag efter jobbet, kan bli nice. Behöver utöka umgängeskretsen så det kan vara nån mer än jag å Björn som tar sig en öl när det passar in 🙂

På lördag blir det firmafest, allt är väldigt ovisst, förutom var vi ska vara å äta på kvällen. Då blir det Solviken, men allt innan å efter är ej spikat än. Får väl se vad som kan tänkas hända. Eventuellt var bowling uppe på tapeten som ”förfest”-aktigt förslag.