Var hos naprapaten idag, hon knäckte rätt gött i min nacke samt rygg. Känner mig verkligen mjuk i kroppen nu, spänningarna i nacken verkar nästan helt bort blåst, skönt att kunna sitta utan att känna att det gör ont. En månad kvar till nästa gång, får väl försöka komma ihåg å göra lite övningar nu bara…

I helgen var förövrigt Sofia här, blev väldigt lyckat om än att vi inte gjorde nåt speciellt. Men det är rätt gött å bara ta de lugnt å inte stressa heller. God mat å trevligt är två saker som beskriver helgen bra 🙂 Åt en sushibuffé i lördags efter jag hade slutat jobba, åkte hem å mös, tittade lite på vad semestern hade å erbjuda i form av utflykter, bestämde oss mer eller mindre för jeepsafari där man träffar beduiner och grillar på kvällen. Betalade bokningsavgiften till resan med.

Idag gick vi upp vråltidigt, kl 7 på morgonen på min lediga dag för Sofias tåg gick kl 0752. Eftersom jag ändå var uppe tänkte jag att jag kunde jobba fram tills det att jag hade tid hos naprapaten (lite Pulp Fiction stil över den här bloggposten, går inte i kronologisk ordning :p) å när jag varit där så tänkte jag att jag kunde gå tillbaka å jobba en sväng till.
Väl hemma blev de pannkakor å Family Guy, nu ska det bli tacos å Man vs Wild. På tal om tacos, noterade förra veckan att jag råkat glömma en liten skål med tacos från midsommar i år i kylen, det måste vara något väldigt bakteriedödande i tacoskryddan, för det var knappt något mögel alls, hade förväntat mig en hel skog av mögel, minst! Nåväl, nu blir det som sagt mat å tv. Auf wiedersehn!