Fick precis sms om att Sofia bokat resa preliminärt till våran utlandssemester v45, ska bli spännande å se vad hon har fixat 🙂

Mer info kommer senare…

Uppdaterat!:
Nu har jag fått hotellnamn, Calimera Golden Beach heter det, benäget i Hurghada (tryck på namnet/länken för att se bilder med mera) och verkar vara ett väldigt trevligt hotell, fri tillgång till lokala alkoholhaltiga drycker utlovas med, blir nog att dricka ett par stycken inhemska öl 🙂
Litet krux kan dock uppstå, gick inte att åka precis då vi hade tänkt oss, utan man får åka den 12:e november istället å komma tillbaka en vecka senare. Fick ju gnabbas lite för att få ledigt v45, så jag hoppas att det går att flytta på lite, med typ en vecka, annars blir det jobbigt, på allvar! :p
Utöver det lilla kruxet, så kommer det nog bli kanon, läget verkar jättebra å hotellet ser fräscht ut. Aldrig hört talas om Solresor.se dock, hoppas det inte är några lurendrejare :p