Efter att inte ha gjort så mkt åt kvarlevorna på ett bra tag, innan jag verkligen kan få ut min examen, så tänkte jag att det kunde vara så dags å göra ett ryck. Lär inte bli klar idag, men ett steg närmare målet iaf. Å vad är väl inte bättre än å ägna sin lediga dag åt att plugga? 😛

I Hajom förövrigt, haft trevliga dagar. Igår bjöd Sofia & I-B över mamma å pappa. Jag tog emot dom när dom kom över, mamma tyckte nog de va lite konstigt å se sin son ta emot sina egna föräldrar hos grannarna 🙂 Var ute på promenad med Sofia å Atlas igår med i solskenet.
Installerat router hos Sofia å I-B med, så nu kan I-B jobba trådlöst hemifrån å Sofia kan surfa å lyssna på musik utan extra kablar inkopplade 🙂

Men, nu är de nog dags å börja ta tag i pluggandet så jag inte fastnar framför internet istället, lätt hänt annars :p