Det blir inget Captech Expo (en datormässa där återförsäljare bjuds in att ta del av nya produkter och få information) detta året; anledning är att det är någon Bomässa samtidigt då vi prompt måste vara med. Förstår om det är viktigt å visa upp företaget, men jag tycker faktiskt det är ännu viktigare att lära sig om nya produkter, så man vet vad man ska sälja, så det var absolut ett tråkigt besked. Kan tycka att de som står i butiken å säljer produkterna kan få åka, för det är ändå vi som ska sälja de nya produkterna som kommer ut, å inte stå å harva med gamla produkter, bara för att vi inte har kunskap om de nya. Men men, det är inte jag som bestämmer….

Snart är det dags å åka till Hajom, känns som de va längesen jag var ute å körde med min Audi TT nu, så det ska bli kul å bara köra dit. Även sagt till Fia att jag hämtar henne i Sätila på kvällen, så jag får köra ännu lite mer, finns dock en baktanke med det, att få träffa henne lite mer ;p Ska vara där till tisdag morgon, passa på å hälsa på päronen lite med när man ändå är där å Sofia bor mindre än 30m bort :p

Kollat på Top Gear idag, ett bilprogram, men med en liten twist, det är inte direkt Trafikmagasinet, utan dom har faktiskt lyckats göra det riktigt underhållande, även för den som inte är kåt på alla nya bilar som kommer ut, å hur mkt hästkrafter eller vad toppfarten är. Väl värt å spana in.

Förövrigt har PS Jailbreak förlorat första rättegången, i Australien, mot Sony. Ser inte så ljust ut direkt, hoppas på att klonerna blir bättre å slipper sågas längs fotknölarna av Sonys pengahungriga advokater.