Hemkommen för en stund sen å snart på väg å hälsa på päron i stugan å äta god mat, dricka gott vin å förmodligen avrunda kvällen med å se Snabba cash. Har läst boken, så ska bli intressant å se hur filmatiseringen blir.

Jobb imorgon annars mellan 10 å 14, sen på kvällen blir de å åka till Hajom <3. Förra veckan var de operation ”suga ur så mkt som möjligt ur Gbg”, bygger vidare på de å tar idén till Hajom 😉

På tisdag ska jag lämna in bilen så att dom kanske äntligen kan fixa ljudet nån gång, rätt trött på att det blev sämre efter det att jag lämnade in den för å förbättra ljudet 🙁

Bäst å skynda mej nu dock så att inte maten hinner bli färdig å kallna innan jag är framme, blir sådär populärt. Ingen gejming med klan [roev] ikväll, får se om de kan finnas tid innan resan till Hajom på kvällen imorgon istället.