Redan september, vart tog den underbara sommaren vägen? Tycker gott vi kan förlänga våran sommar med minst 3-4 månader till å bara ha höst å vinter på 2 månader å 2-3 månader vår istället för 1 månad vår, 2 månader sommar å resten höst å vinter.

Nu är förövrigt semestern preliminärbokad till v45 (andra veckan i november), nu återstår bara att planera var vi skall åka nånstans i Egypten, så det är bara det roliga kvar nu, inkl resan 🙂
Tips på bra hotell i Hurghada/Sharm el Sheik mottages tacksamt 🙂

Försökte förmå chefen att jag kunde få jobba varannan lördag istället, men det blev blank nej, men får väl vara tacksam för att jag slipper jobba varje lördag å istället att det blivit 3 lördagar i sträck å sen en ledig. Verkar inte finnas nån ljuspunkt på att det skulle bli bättre dock. Tänker inte orda om vad jag tycker om att jobba så många lördagar här, vet ju att ingen annan vill göra de, å då är det inte svårt å räkna ut vem som får göra det. Men ibland kan man fråga sig om det verkligen går ihop att ha lördagar på schemat ö.h.t. Men några lördagar kan man väl ta antar jag, hoppas bara jag får igenom att sluta tidigare nån dag, för som det är nu kommer jag till jobbet runt kl 9 å går hem kvart/tjugo över 6, det blir rätt långa dagar, så att sluta kl 16 nån dag, som alla andra gör nån dag i veckan åtminstone, vore inte helt fel.

På lördag kväll eller söndag fm blir det att åka till Hajom, inte varit där på ett tag heller, å så får jag ut å köra lite med bilen med, så det ska bli najs 🙂