När jag kom till Göteborg C i lördags eftermiddag väntade Sofia på mig, å jag trodde jag skulle få se en helt omgjord, eller åtminstone omgjord när det gällde håret Sofia. Var så inställd på att hon skulle ha bytt frisyr, så jag kände inte igen henne riktigt första sekunderna, men sen visade det sig att hon lurat mig rätt så rejält 😛 Jag kunde inte annat än skratta åt det, för det var rätt komiskt faktiskt, jag hade verkligen varit nervös inför hur det skulle blivit, så det var rätt skönt att ha blivit lurad i slutändan 🙂

På söndagen var vi å bowlade, det gick väl sådär för Sofia, två faktorer finns å skylla på, klotet å otur: själv tror jag det var en kombination av de båda 🙂 Gick inte så himla vasst för mig heller, så det var tur att ingen mer var å spelade med oss hehe.

På måndagen gick vi i lite affärer å hämtade reskataloger för utlandssemester i november förhoppningsvis. Kikat lite på Kanarieöarna och Egypten, å vid närmare eftertanke har vi nog bestämt oss för Egypten då det är varmare å är billigare faktiskt, både resa å boende. Nu ska jag få ledigt (v45 eller v46) bara innan vi kan börja planera på allvar. Hurgadha (stavning?) och Sharm el Sheik är de två orter det står emellan.

Blodutgjutelse uppstod på jobbet idag när jag körde in huvudet i en (vass) förbandslåda så att huden fastnade på förbandslådans kant å jag numera är prydd med en lång reva i huvudet. Blödde aldrig kraftigt, men det kändes å andra sidan att allt inte var som det skulle. Nu känns det bättre dock å är bara lite ömt om man tar på det.